InStudio te Lelystad bouwt geluiddempende kamers in uw woning

U wordt geregeld in uw nachtrust gestoord door omgevingsgeluiden.

Dan is de geluiddempende demontabele slaapcabine van InStudio wellicht wat u zoekt.
InStudio te Lelystad bouwt een slaapkamer in uw woning waarmee geluiden van buiten naar binnen en omgekeerd, gedempt worden.

Daardoor is het in het in de binnenkamer heel stil wat ook de mogelijkheid schept om de kamer bijvoorbeeld als meditatieruimte of studeerkamer te gebruiken.
In het algemeen is het een ruimte voor alle toepassingen waarbij geluidsisolatie gewenst is, zoals werkkameropnamestudio, thuisbioscoop enz. 

InStudio is een éénmansbedrijf te Lelystad dat geluiddempende slaapkamers in uw woning kan plaatsen.
Door de traditionele bouwmethode heeft InStudio geen fabriekshal nodig voor bijvoorbeeld de vervaardiging van systeembouwelementen en halffabrikaten.
InStudio heeft dus ook geen kostbare opslagruimte nodig (bouwmaterialen worden eenvoudig door InStudio besteld bij de bouwmarkten).
Deze bouwmarkten zorgen voor de bezorging van de bouwmaterialen.
InStudio heeft dus ook geen groot materieel nodig.
Dankzij deze bewust gekozen kleinschaligheid, is InStudio in staat tot realiseren van relatief voordelige geluidsdempende kamers in uw woning.
Peter van der Linden, eigenaar van InStudio, destijds afgestudeerd als Bouwkundige aan de HTS te Amsterdam, heeft als amateur muziekbeoefenaar in het verleden al geluidsdichte muziekstudieruimtes voor eigen gebruik gebouwd.
Na het zelf bouwen van eigen huis te Lelystad, gestart met InStudio.