Vught

 

Slaapcabine gebouwd in een rijtjeshuis om omgevingsgeluiden buiten te sluiten die slaapstoornissen gaven.

 

Review van de betreffende klant:

Hoi Peter,

 

Na een aantal nachten in de slaapcabine, ben ik echt super blij en tevreden. De blaffende honden hoor ik helemaal niet meer en ook ander omgevingsgeluid wordt super goed tegen gehouden.

Ook is aan de afwerking en stevigheid goed te zien dat je een vakman bent, het geheel ziet er heel netjes uit en voelt prettig en veilig aan.

Kortom, ik kan weer heerlijk slapen en ben heel blij dat ik deze stap heb gezet. Wat een uitkomst!

 

Bijgevoegd wat foto's van de ingerichte slaapcabine.

 

Heel erg bedankt voor het oplossen van dit enorme probleem van mij. Echt super!

 

Amstelveen

 

Slaapcabine in een flatgebouw om goed te kunnen slapen door het buitensluiten van omgevings geluiden. 

 

Review van de betreffende klant:

Omdat mijn dochter in haar flat veel geluidshinder ondervond, hebben we aan Peter gevraagd of hij een ontwerp wilde maken voor een slaapcabine.

Hij heeft heel goed geluisterd naar haar wensen en voorstellen, waardoor het een mooi passende cabine is geworden met mooie lichtinval. Alles is mooi en degelijk afgewerkt, en het was fijn om met Peter samen te werken.

Mijn dochter kan nu weer veel rustiger slapen in haar flat, en denkt niet meer aan verhuizen.

Hilversum

 

Slaapcabine in een woning te Hilversum.

Op de linker foto is de entreedeur naar binnen te zien. Op de rechterfoto is een deur te zien die een eventueel te openen raam en verwarmingsradiator bereikbaar maakt. Links tegen de wand, de geruisarme- en geluidsisolerende "Sonair"-ventilator. In de rechterhoek, de suskast voor afvoer van de ventilatielucht.

 

Review van de betreffende klant:

Ik heb nu al een tijd gebruik kunnen maken van de slaapcabine en ik moet zeggen dat het een enorm verschil is. Het was even wennen , maar inmiddels kan ik nu redelijk ongestoord verder slapen. De meeste geluiden worden goed gedempt. 

 

 

Willemstad

 

Slaapcabine in een woning te Willemstad onder Rotterdam. Ook bedoelt als werkruimte waar rustig gewerkt kan worden zonder gestoord te worden door geluid van langsrijdend verkeer en burengeluid.

 

 

 

Gent (België)

 

Slaapcabine in een woning te Gent. Op de middelste foto, uitzicht vanuit de cabine naar de deur die geflankeert wordt door de "Sonair"-ventilator voor de toevoer van frisse lucht en de suskast voor de luchtafvoer.

Op de foto uiterst rechts, een klein deurtje waarmee de verwarmingsradiator nog bereikbaar is.

 

 

 

Leuven (België)

 

Slaapcabine in een woning te Heverlee (Leuven), voor het dempen van met name contactgeluiden om ongestoord te kunnen slapen.

Op de rechter foto, uitkijk naar buiten vanuit de cabine met naast het raam, de geruisarme en geluidsisolerende "Sonair"-ventilator.

 

Hilversum

 

Geluidscabine voor opnamewerkzaamheden in een woning te Hilversum waarmee een stille ruimte gerealiseerd is door buitensluiten van omgevingsgeluiden. Op de afbeelding is te zien dat het plafond aan de linkerzijde is afgeschuind om de cabine op zolder te kunnen plaatsen onder de schuine kap.

 

Review van de betreffende klant:

Omdat wij in een gehorig jaren '30 huis wonen, hebben wij aan Peter gevraagd om een geluidswerende cabine te maken (om ongestoord in te kunnen werken of slapen).

Peter is een prettige, vriendelijke en bescheiden man. Hij was 3 weken bij ons in huis om aan de cabine te werken, maar hier hebben we geen enkele hinder van ondervonden. Het is een harde werker en werkt heel netjes en secuur.

De cabine filtert de meeste geluiden, de hogere tonen hoor je helemaal niet meer. De lagere geluiden worden gedempt maar hoor je soms nog een beetje (denk bijvoorbeeld aan contactgeluiden, een motor die langsrijdt of vliegtuig).

Al met al zijn we heel tevreden en heeft het ons woongenot enorm verbeterd! 

 

 

 

Maasdam

 

Slaapcabine in een woning te Maasdam om ongestoord te kunnen slapen zonder storende omgevingsgeluiden.

Op de rechter foto is de geluidisolerende en geruisarme "Sonair"-ventilator te zien die frisse lucht in de cabine brengt. De lucht verlaat de cabine middels de suskast.

 

Amsterdam

 

Slaapcabine gebouwd op de zevende verdieping van een appartement in Amsterdam.

 

Review van de betreffende klant:

Ik kan mij aansluiten bij eerdere reviews op deze website. Peter werkt heel zorgvuldig en het resultaat is mooi geworden. Het slapen in de cabine was even wennen voor mij, maar ik ben dan ook een moeilijke slaper. Soms hoor ik nog wel iets, dus de cabine is niet 100% geluiddicht, maar dat zou ook niet veilig zijn, want dan hoor je een brandalarm ook niet meer. Op 31 december bijvoorbeeld heb ik heerlijk geslapen, van het vuurwerk heb ik niets gehoord in de cabine en in het algemeen slaap ik een stuk beter sinds ik de slaapcabine heb. 

 

Leeuwarden

 

Project te Leeuwarden.
Het gaat om een geluidsdichte slaapkamer waar een bed en een nachtkastje met enige staruimte net in passen.

 

Review van de betreffende klant:
Vanwege nachtelijk burenlawaai heb ik Peter van der Linden gevraagd een geluiddichte kamer te bouwen in mijn slaapkamer in een bovenwoning uit de jaren dertig in Leeuwarden.

We hebben het samen voorbereid.
Die fase gaf mij het vertrouwen om met Peter in zee te gaan.
Hij beantwoordde mijn mails snel, helder en zorgvuldig.
Ook de offerte was prima.
Het hele bouwproces verliep goed. 
Heel belangrijk vond ik dat het prima was om Peter over de vloer te hebben, tien dagen lang.
Hij gaat rustig zijn gang en is een betrouwbaar mens.
Hij maakt lange dagen en levert prima werk.
Je merkt dat hij er zelf ook plezier aan beleeft.

Het is nu al weer drie maanden geleden, dat hij de kamer afleverde en hij voldoet prima. Door Peter is mijn huis echt mijn thuis geworden, want doordat ik door lawaai van de buren regelmatig in mijn slaap werd gestoord, ging ik mij een vreemde voelen in mijn eigen huis.

Zeist

 

Slaapcabine in een woning te Zeist om ongestoord te kunnen slapen zonder storende omgevingsgeluiden.

Op de rechter foto, in de cabine, de geluidisolerende en geruisarme "Aeropack"-ventilator die zorgt voor de luchtvoorziening.

 

Review van de betreffende klant:

Nogmaals mijn complimenten voor de geplaatste cabine. Voor het eerst in jaren, slaapt mijn zoon nu hele nachten door en begint hij uit te slapen. Dit was echt het ei van columbus voor de problemen die wij in huis hadden.

 

Ben nog een beetje aan het spelen met het circulatiesysteem. Om te zorgen dat het niet te benauwd wordt in de avonduren. Maar dit is puur de juiste afstelling zoeken.

 

Heb Dylan (gemeente zeist) vandaag ook een verslag gestuurd. Met veel lof over je werk. Ontzettend bedankt voor jouw input en vakmanschap.