Amsterdam

 

Stille slaapcabine gerealiseerd in een woning in Amsterdam.

 

Review van de betreffende klant:

Het is prima slapen in de cabine! Ben er heel blij mee. 

 

Amsterdam

 

Stille slaapcabine gerealiseerd in een woning in Amsterdam.

Cabine ook voorzien van constructie voor twee lattenbodems boven elkaar.

 

Review van de betreffende klant:

Na een geruime tijd met geluidsoverlast te hebben geleefd en we er steeds minder goed tegen konden, is de slaapkamer van In-studio uit Lelystad voor ons de enige oplossing geweest.

Voordat er besloten werd te mailen naar In-studio, is er eerst naar de alternatieven gekeken, die alternatieven waren er echter niet. De andere boden namelijk muziekstudio's aan en dat is niet wat we zochten, de constructie van die muziekstudio's lijken echter wel op de slaapkamer van In-studio. Uit de verschillende constructies van muziekstudio's kwamen we tot conclusie dat een box in box systeem het meest optimale zou zijn, waarbij er eigenlijk een dubbele wand wordt gecreëerd.

Ik vroeg me af of welke constructie In-studio aanbood en heb verschillende email correspondenties uitgewisseld met Peter van der Linden. Hij gaf aan dat hij een box in box systeem heeft en dat dat het meest optimale is. Door de verschillende email berichten kon ik opmerken dat Peter van der Linden passie heeft voor zijn vak en weet waar hij het over heeft. Hij was langs geweest om het op te meten , de slaapkamer heeft hij vervolgens grafisch getekend waardoor de modelslaapkamer vast stond.

Peter van der Linden heeft hier 3 weken gewerkt, heeft een drastische verandering doorgevoerd in ons leven en desondanks hebben we geen hinder ervaren in die drie weken. Peter van der Linden werkt professioneel en is integer, heeft passie om een goed product neer te zetten en om mensen te helpen.

Bergen

 

Slaapcabine gebouwd op een zolderkamer in een woning te Bergen aan Zee.
Kamer moest voorzien worden van aflopende plafonds om optimaal te passen binnen de beschikbare ruimte onder het zadeldak.

Weesp

 

Binnenkamer gebouwd in een woonkamer te Weesp om een geluidarme werk/kantoorruimte te realiseren.
Door de visuele aansluiting van de cabine tegen achterwand en plafond maakt de binnenkamer de indruk van een in de woonkamer geïntegreerde ruimte.

Amsterdam

 

Slaapcabine gebouwd op de zevende verdieping van een appartement in Amsterdam.

 

Review van de betreffende klant:

Ik kan mij aansluiten bij eerdere reviews op deze website. Peter werkt heel zorgvuldig en het resultaat is mooi geworden. Het slapen in de cabine was even wennen voor mij, maar ik ben dan ook een moeilijke slaper. Soms hoor ik nog wel iets, dus de cabine is niet 100% geluiddicht, maar dat zou ook niet veilig zijn, want dan hoor je een brandalarm ook niet meer. Op 31 december bijvoorbeeld heb ik heerlijk geslapen, van het vuurwerk heb ik niets gehoord in de cabine en in het algemeen slaap ik een stuk beter sinds ik de slaapcabine heb. 

 

Vught

 

Slaapcabine gebouwd in een rijtjeshuis om omgevingsgeluiden buiten te sluiten die slaapstoornissen gaven.

 

Review van de betreffende klant:

Hoi Peter,

 

Na een aantal nachten in de slaapcabine, ben ik echt super blij en tevreden. De blaffende honden hoor ik helemaal niet meer en ook ander omgevingsgeluid wordt super goed tegen gehouden.

Ook is aan de afwerking en stevigheid goed te zien dat je een vakman bent, het geheel ziet er heel netjes uit en voelt prettig en veilig aan.

Kortom, ik kan weer heerlijk slapen en ben heel blij dat ik deze stap heb gezet. Wat een uitkomst!

 

Bijgevoegd wat foto's van de ingerichte slaapcabine.

 

Heel erg bedankt voor het oplossen van dit enorme probleem van mij. Echt super!

 

 

Amsterdam

 

Slaapcabine in een flatgebouw om goed te kunnen slapen door het buitensluiten van omgevings geluiden. 

De cabine is voorzien van een ruimtebesparende geluidisolerende schuifdeur.

De inkijk op de linker foto laat een raam zien dat te openen is.

 

Review van de betreffende klant:

Omdat mijn dochter in haar flat veel geluidshinder ondervond, hebben we aan Peter gevraagd of hij een ontwerp wilde maken voor een slaapcabine.

Hij heeft heel goed geluisterd naar haar wensen en voorstellen, waardoor het een mooi passende cabine is geworden met mooie lichtinval. Alles is mooi en degelijk afgewerkt, en het was fijn om met Peter samen te werken.

Mijn dochter kan nu weer veel rustiger slapen in haar flat, en denkt niet meer aan verhuizen.

Hilversum

 

Slaapcabine in een woning te Hilversum.

Op de linker foto is de entreedeur naar binnen te zien. Op de rechterfoto is een deur te zien die een eventueel te openen raam en verwarmingsradiator bereikbaar maakt. Links tegen de wand, de geruisarme- en geluidsisolerende "Sonair"-ventilator. In de rechterhoek, de suskast voor afvoer van de ventilatielucht.

 

Review van de betreffende klant:

Ik heb nu al een tijd gebruik kunnen maken van de slaapcabine en ik moet zeggen dat het een enorm verschil is. Het was even wennen , maar inmiddels kan ik nu redelijk ongestoord verder slapen. De meeste geluiden worden goed gedempt. 

 

 

Leeuwarden

 

Project te Leeuwarden.
Het gaat om een geluidsdichte slaapkamer waar een bed en een nachtkastje met enige staruimte net in passen.

 

Review van de betreffende klant:
Vanwege nachtelijk burenlawaai heb ik Peter van der Linden gevraagd een geluiddichte kamer te bouwen in mijn slaapkamer in een bovenwoning uit de jaren dertig in Leeuwarden.

We hebben het samen voorbereid.
Die fase gaf mij het vertrouwen om met Peter in zee te gaan.
Hij beantwoordde mijn mails snel, helder en zorgvuldig.
Ook de offerte was prima.
Het hele bouwproces verliep goed. 
Heel belangrijk vond ik dat het prima was om Peter over de vloer te hebben, tien dagen lang.
Hij gaat rustig zijn gang en is een betrouwbaar mens.
Hij maakt lange dagen en levert prima werk.
Je merkt dat hij er zelf ook plezier aan beleeft.

Het is nu al weer drie maanden geleden, dat hij de kamer afleverde en hij voldoet prima. Door Peter is mijn huis echt mijn thuis geworden, want doordat ik door lawaai van de buren regelmatig in mijn slaap werd gestoord, ging ik mij een vreemde voelen in mijn eigen huis.

Hasselt (België)

 

Slaapcabine in een woning te Hasselt, om omgevingslawaai, met name geluid van motoren en blaffende honden, buiten te sluiten, teneinde een ongestoorde nachtrust te realiseren.

Op de linker foto is vanuit de cabine, de entreedeur naar buiten te zien. Op de rechterfoto, een inkijk vanaf de overloop, in de kamer waar de cabine staat.

 

Willemstad

 

Slaapcabine in een woning te Willemstad onder Rotterdam. Ook bedoelt als werkruimte waar rustig gewerkt kan worden zonder gestoord te worden door geluid van langsrijdend verkeer en burengeluid.

 

 

 

Gent (België)

 

Slaapcabine in een woning te Gent. Op de middelste foto, uitzicht vanuit de cabine naar de deur die geflankeert wordt door de "Sonair"-ventilator voor de toevoer van frisse lucht en de suskast voor de luchtafvoer.

Op de foto uiterst rechts, een klein deurtje waarmee de verwarmingsradiator nog bereikbaar is.

 

 

 

Leuven (België)

 

Slaapcabine in een woning te Heverlee (Leuven), voor het dempen van met name contactgeluiden om ongestoord te kunnen slapen.

Op de rechter foto, uitkijk naar buiten vanuit de cabine met naast het raam, de geruisarme en geluidsisolerende "Sonair"-ventilator.